Menu Sluiten

Aanbod Behandeling Wenkbrauwen Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Advies Behandeling Wenkbrauwen Grimbergen – Bedrijven Behandeling Wenkbrauwen Grimbergen – Behandeling Wenkbrauwen Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – 

Wenst u meer info over aanbod behandeling wenkbrauwen grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Aanbod Behandeling Wenkbrauwen Grimbergen

lijken. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en het resultaat is 4 tot 6 weken zichtbaar. Het is een populaire behandeling bij Beauty Complete in Grimbergen voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke look.

 • Wenkbrauwextensions
  Voor wie graag volle, lange en perfect gevormde wenkbrauwen wil hebben, zijn wenkbrauwextensions een goede optie. Met behulp van speciale lijm worden kleine haartjes op de bestaande wenkbrauwen geplakt, waardoor ze er voller uitzien. Dit is een tijdelijke behandeling die ongeveer 2 tot 3 weken zichtbaar blijft. Bij Beauty Complete in Grimbergen kun je kiezen uit verschillende lengtes, diktes en kleuren van de haartjes.

 • Epileren en shapen
  Last but not least is er nog de klassieke manier om je wenkbrauwen te verzorgen: door middel van epilatie en shapen. Door de haartjes te epileren en de wenkbrauwen in de juiste vorm te brengen, krijg je een strakke en verzorgde look. Natuurlijk kun je dit zelf thuis doen, maar bij Beauty Complete in Grimbergen heb je de mogelijkheid om je wenkbrauwen professioneel te laten shapen.

 • Wil jij graag je wenkbrauwen in Grimbergen laten behandelen? Beauty Complete biedt een ruim aanbod aan behandelingen aan, zodat er voor iedereen een geschikte optie is. Of je nu volle wenkbrauwen wilt of juist op zoek bent naar een natuurlijke look, er is voor elk wat wils. Zoek niet langer naar de perfecte wenkbrauwbehandeling en maak vandaag nog een afspraak bij Beauty Complete in Grimbergen. Profiteer van professionele service en een prachtig resultaat!

  Schoonheidsbehandeling Aanbod Behandeling Wenkbrauwen Grimbergen

  Wenkbrauwen zijn het raamwerk van onze gezichten en het is dan ook belangrijk om ze goed te verzorgen. Tegenwoordig is er een overvloed aan behandelingen die we kunnen kiezen om onze wenkbrauwen er perfect uit te laten zien. Maar welke behandeling is nu eigenlijk het beste? In dit artikel nemen we het aanbod van schoonheidsbehandelingen voor wenkbrauwen in Grimbergen onder de loep, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

  • Microblading
   Dit is een populaire semi-permanente techniek waarbij fijne lijntjes in de huid worden gekerfd om zo vollere wenkbrauwen te creƫren. Microblading is ideaal voor mensen met weinig tot geen haartjes op hun wenkbrauwen. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ongeveer 1 tot 2 jaar zichtbaar. In Grimbergen kun je terecht bij verschillende salons voor deze behandeling, zoals bijvoorbeeld Beauty Complete.

  • Henna brows
   Henna wordt al eeuwenlang gebruikt om haar en wenkbrauwen te kleuren. Door middel van henna verf worden de haartjes en de huid onder de wenkbrauwen gekleurd, waardoor de wenkbrauwen een vollere en strakkere look krijgen. Deze behandeling is vooral geschikt voor mensen die al volle wenkbrauwen hebben, maar last hebben van grijze of lichte haartjes. Bij Beauty Complete in Grimbergen kun je kiezen uit verschillende kleuren henna.

  • Brow lamination
   Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes gelift en in een bepaalde richting gekamd, waardoor ze voller en strakker


   Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
   .

   Aanbod behandeling wenkbrauwen grimbergen

   !–StopPubText–>.